Zonterapi

Zonterapi/reflexologi bygger på teorin att hela kroppen finns representerad i zoner bland annat på fötterna. Genom att stimulera dessa uppstår en kommunikation/energi som bidrar till läkning och balans.
Det är i vila som kroppen kan återhämta sig och behandlingen ger en skön avslappning.

  • hjälper många med för mycket stress och oro
  • balanserar och harmoniserar
  • är utmärkt som förebyggande hälsovård

Zonterapi ger bra resultat vid:

  • smärta och värk, till exempel i nacke, axlar och rygg
  • mag- och tarmproblem
  • allergier
  • migrän
  • fertilitetsproblem
  • inkontinensproblem 

En behandling är 50 minuter och du ligger ner med kläderna på och med en filt över dig. Jag stimulerar dina zoner med olika tekniker, bland annat tryck och massage på fötterna. Jag kan lugna ner eller aktivera energin beroende på vad du behöver. Din kropp får genom detta ett energipåslag som hjälper till vid självläkning. Avslutningsvis masserar jag dina fötter och underben med olja.

Du kommer att känna dig lugn och avslappnad, kanske till och med strålande.
Välkommen att prova.

Om Anette

Jag är diplomerad zonterapeut/reflexolog utbildad på Axelsons.

Jag vill hjälpa människor att må bättre och zonterapin är mitt bästa redskap tillsammans med mina händer.

Hos mig får du en stund av vila samtidigt som det startar en förändringsprocess hos dig antingen fysiskt, mentalt eller psykiskt.
Jag behandlar dig för det du vill ha hjälp med, men jag låter även min intuition vägleda mig i behandlingarna.

”Anette Engberg har ett stort kunnande, magiska händer, naturkrafter och en intuition som gör hennes behandlingar rent magiska. Hon transformerar energier, helar, sätter igång rätt processer i kroppen och ger även en stunds meditativ njutning.

Regina Lund

Anette

Anette Engberg
070-935 91 60
info@intuitivzon.se 

Mottagning måndagar

Pris 700 kr/behandling

Betalning: faktura