Behandlingar

Helkroppsreflexologi är en effektiv behandlingsmetod för att få kroppen att börja självläka från både akuta somatiska besvär såväl som kroniska och/eller psykosomatiska tillstånd. 

Pris: Reflexologi/zonterapi 60 min 750:-

Hälsopedagogisk konsultation består bl a av metoden Motiverande samtal. Detta är en akademisk underbyggd metod med mycket goda resultat som ger varaktig förändring och kan  användas vid rökstopp, viktminskning och andra livstilsförändringar.

Pris: Första samtal med hälsogenomgång 60 min 750:-
Uppföljande samtal om 30 min 450:- (kan även ges på distans)

MediYoga  Hos mig får du personligt vägledning och enskild behandling för dig som vill läka genom Yoga. Du med depression är särskilt välkommen!

Pris: MediYoga 50 min 650:-
tillkommer kostnad för hemmaträningsprogram 300:-

Galvanic Spa behandling ges både på ansikte och kropp. Fungerar som uppstramande, fuktgivande och djupt rengörande.  På kroppen bra uppstramande resultat av slapp hud, minskar synliga bristningar. Bra att använda efter viktnedgång, graviditet mm. Behandlingen är helt ickeinvasiv vilket innebär att jag inte klämmer eller använder något som gör hål på huden. 

Pris: ansiktsbehandling/kroppsbehandling 30 min 600:- 
Vid bokning av fler behandlingstillfällen ges rabatt.

Koppning av celluliter och lymfödem ger effekt genom att sätta fart på det arteriella blodflödet och mjuka upp bindväven. Detta främjar borttransport av slaggprodukter och ger minskat omfång och slätare hud.

Pris: 50 min 650:-

Naturlig face-lift  Något för dig som vill ha en helt naturlig lyftande ansiktsmassage med fint resultat.

Pris: Naturlig face-lift 45 min 600:-
Vid fler samtidigt bokade behandlingar blir det rabatt.

Om Cia

Jag är hälsopedagog och diplomerad helkroppsreflexolog med en fil.kand i botten, och arbetar med att hitta rätt metod för att just du ska må ditt bästa. Utbildning i basmedicin och medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas är en självklarhet för din säkerhet. Behandlingsmetoderna som presenteras nedan är en palett som både går att användas enskilt likväl som i kombination för optimalt resultat. Att kunna få må bra inifrån och ut är din rättighet och min färdighet!


Jag tar betalkort via IZettle och det går utmärkt att använda sitt friskvårdsbidrag hos mig.

Cia Sederlin

0735-05 05 34
cia@vitalitetskallan.se
www.vitalitetskallan.se

Mottagning tisdagar

Kontant eller kortbetalning

Prislista:

Reflexologi/zonterapi
60 min 750:-

Hälsopedagogisk
konsultation
60 min 750:-
Uppföljning 30 min 450:-

MediYoga
50 min 650:-
plus hemmaträningsprogram
300:-

Galvanic Spabehandling
ansikte/kropp
30 min 600:-
Rabatt ges vid bokning av fler behandlingstillfällen

Koppning
50 min 650:-

Naturlig face-lift
45 min 600:-
Vid fler samtidigt bokade behandlingar blir det rabatt.