Behandlingar

Helkroppsreflexologi  ger kroppen möjlighet att börja självläka från både akuta somatiska besvär och kroniska och/eller psykosomatiska tillstånd. 

Lymfmassage ges både förebyggande och som eftervård vid operationer. Behandlingen löser upp stopp i lymfsystemet och minskar svullnader och ödem.

Koppning aktiverar det arteriella blodflödet och mjukar upp bindväven vilket möjliggör åtkomst till celluliter och lipödem som då kan behandlas.

Hälsopedagogisk handledning består bl a av metoden Motiverande samtal, en akademisk metod med beprövat goda resultat och används vid behandling av rökstopp, viktminskning och andra livstilsförändringar. Kan även bokas till grupper på företag.

MediYoga  Personligt vägledning och enskild behandling för dig som vill läka genom Yoga. Depressiva är särskilt välkomna att ta del av ett mycket verkningsfullt program.

Föryngrande hudbehandling ges både på ansikte och kropp. Fungerar som uppstramande, fuktgivande och djupt rengörande.  På kroppen bra uppstramande resultat av slapp hud, minskar synliga bristningar. Bra att använda efter viktnedgång, graviditet mm.

Naturlig face-lift  Något för dig som vill ha en helt naturlig lyftande ansiktsbehandling med naturlig olja för din hudtyp med fint resultat.

Om Cia

Hälsopedagog, fil.kand, utbildning som dipl. helkroppsreflexolog samt i övriga nämnda kroppsterapier. Medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Behandlingsmetoderna som presenteras är en palett som går att använda enskilt samt i kombination för optimalt resultat. Att kunna få må bra inifrån och ut är din rättighet och min färdighet!


Betalning tas emot med kort, kontant och Swish. Friskvårdsbidrag kan användas.

Cia Sederlin

0735-05 05 34
cia@vitalitetskallan.se
www.vitalitetskallan.se

Mottagning söndagar

Kontant, kort eller Swish

Prislista:

Reflexologi/zonterapi 
60 min 750:-

Lymfmassage
90 min 1000:-

Koppning
50 min 650:-

Hälsopedagogisk
handledning
60 min 750:-
Uppföljning 30 min 450:-

MediYoga 
50 min 650:-
plus hemmaträningsprogram
300:-

Föryngrande hudbehandling
30 min 600:-
Vid fler samtidigt bokade behandlingar ges rabatt.

Naturlig face-lift 
45 min 600:-
Vid fler samtidigt bokade behandlingar ges rabatt.