Behandlingar

Massageterapi: Efter över 15 år som massageterapeut och tusentals behandlingar vet jag vilket fantastiskt redskap massagen är. Jag gör individuellt anpassade behandlingar där vi tillsammans kommer överens om vad just du behöver – djupgående muskelbehandling, avslappning, behandling av ett specifikt problem eller kanske en kombination av allt.
Zonterapi är en urgammal behandlingsmetod, som bygger på att alla organ och kroppsdelar finns representerade i fötterna. Genom att behandla de zoner som representerar de delar av kroppen som orsakar problem stimuleras kroppen till självläkning. Alla mår bra av zonterapi!

Samtal/coachning

– ta makten över dina tankar och känslor.

Kognitiv terapi är en praktiskt inriktad samtalsform där ditt sätt att tänka, känna och handla står i fokus.
Från tidig barndom formas dina mönster utifrån hur du blir bemött och vad du är med om. Dina erfarenheter skapar de ”glasögon” genom vilka du ser på dig själv och din omvärld. Ibland skapas mönster som inte fungerar så bra och som leder till dåligt mående och svårigheter att fungera optimalt.
Nuet är i fokus, men din historia ger ofta ledtrådar till vad som behöver förändras. Du lär dig hantera ditt liv på ett sätt som får dig att må bättre i det liv du lever nu.

Coachning fokuserar på framtiden, hjälper dig se dina möjligheter och ta fram det bästa hos just dig.
Vi arbetar på det sätt som fungerar bäst för att just du ska uppnå det du vill.

Om Maria

Jag har jobbat med behandlingar och drivit företag sedan 2004 och har hunnit med en del. Det var jag som 2005 hittade lokalen (som då var lager) och byggde om den till det som nu är Söders Hälsocentral, och drev verksamheten i nästan 10 år.
Privat bor jag i hus på landet tillsammans med min man och fyra ungdomar som inte kan bo hos sina föräldrar. Jag odlar massor av grönsaker och har aldrig tråkigt.

Utbildningar

Massageterapeut (2004), Zonterapeut (2006/2007), Axelsons
Kognitiv psykoterapi (2008-2011), Contar utbildning
Diplomerad samtalscoach, Akademi Coachstjärnan (2015)
Kortare kurser i bland annat basmedicin, akupressur, öronakupunktur, fibromassage och reiki.

Foto: Anna Gunneström

Maria
Boka tid via telefon/SMS
073-985 02 37
eller mail
mariaohlen.friskvard@gmail.com

Mottagning onsdagar