Massage mjukar upp dina spända muskler, ökar blodcirkulationen och välbefinnandet. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.
På SÖDERS hälsocenter arbetar Maria och Sofia med olika massagemetoder. Klicka på en bild för att läsa mer om var och en.

Maria Dalquist Öhlén
Sofia på Söders hälsocenter
Sofia Knuts Johansson

Rosenmetoden är en mjuk beröring som kan ge avspänning och tillgång till omedvetna känslor och minnen. På Söders hälsocenter har vi två rosenterapeuter.

Eva Spångberg
Rigmor Palmqvist

Zonterapi är en behandlingsmetoder som bygger på teorin att hela kroppen finns representerad i zoner. Genom tryck och stimulering av olika zoner hjälper man kroppen att komma igång med sin självläkning. Anette är zonterapeut.

Anette på Söders hälsocenter
Anette Enberg

Klangmassage är en behandling med Tibetanska klangskålar, som tar dig till ett tillstånd av djup avslappning och som hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar i kroppen. Metoden kan vara bra för återhämtning och ha verkan mot stress, muskelvärk och sömnproblem. Ulla-Britt är klangmassör.

Ulla-Britt Starck

Osteopathy is a manual therapy that aims to improve health and well-being by restoring the body to a state of balance. Osteopath will use physical manipulations, stretching and massages on the different body structures (muscles, ligaments, joints, connective tissues) to release tensions and boost the body self-healing capacity.

Iana Van Cutsem