Rosenterapi

Rosenmetoden eller Rosenterapi som den också kallas, är en mjuk beröring som går på djupet

Rosenbehandlingar är en hjälp mot stress, bli avspänd och få lugn i själen. Rosenterapeuten gör med lätt hand klienten medveten om olika spänningar som finns i kroppen. Det är första steget till förändring och till djup avslappning.

Känslor som hålls nere får möjlighet att göra sig hörda i Rosenterapin. Ibland ställer jag frågor till kroppen. Kroppen vill dig väl och talar sanning.

Rosenbehandling är ett samarbete mellan dig och terapeuten. Ibland får du kontakt med minnen och känslor, men du får alltid avslappning. Genom avslappning kan kroppen börja berätta. När du går emot din vilja får du muskelspänningar som hindrar dig att må bra.

Rosenterapi är ett alternativ för dig med muskelspänningar som smärtar, som har sömnsvårigheter, svårt att slappna av i vardagen, som känner oro, har spänningshuvudvärk, som vill bli vän med kroppen och förstå signalerna.

Om du önskar så använder jag BEMER i kombination med Rosenbehandlingen. BEMER arbetar på mikrocellsnivå och ökar genomströmningen i blodkärlen. Med BEMER blir behandlingen djupare både fysiskt och känslomässigt.


Hos mig har klienter fått hjälp med spänningar som smärtar fysiskt och begränsar mentalt; t ex frozen shoulder, nackont, länd- och sätessmärtor och smärtor under fötterna.

Sagt om Rigmor

”Rigmor är en mycket erfaren och intuitiv rosenterapeut. Jag får oerhörd hjälp och avspänning av henne”
– Hanna

”Rosenterapi passade bra för mig som hade fysiska symtom och starka kroppsminnen från barndomen.
Jag har blivit gladare, mer social och tar mer initiativ. Har även släppt in en man i mitt liv som jag tidigare undvikit.
Maryan

Rigmor Palmqvist

073-640 65 58
rigmor.palmqvist@gmail.com
www.rosenmetoden-rigmor.se

Mottagning fredagar

Pris: 800 kr per behandling,
eller paketpris 2250 kr
för tre behandlingar.

Använd Friskvårdsbidrag om du har

Betalning: Swish, faktura eller bankgiro