Klassisk massage, Su Jok terapi och Twist terapi

Har Du sökt men inte fått hjälp med värk och stelhet i kroppen?

Då kan jag erbjuda dig hjälp genom att söka orsaken till dina problem. Jag börjar med en kontroll av muskulatur och hållning. Inte minst fötternas ställning och status är mycket viktig, eftersom det kan påverka övre delen av kroppen – punka på däcket, blir snett i karossen.

Jag ger massagebehandlingar, både akuta och förebyggande. Jag arbetar även med Su Jok terapi och Twist terapi, vilka båda är utvecklade av professor Park Jae Woo.

Vid Su Jok terapi kan man behandla hela kroppen liknande som vid zonterapi. Det finns otaliga kontrollerande tryckpunkter på vår kropp. Genom att hitta ”tryck-smärta”-punkterna på handen och foten som motsvarar smärtan i kroppen är det möjligt att stimulera dessa punkter med hjälp av olika tekniker liknande akupressur för att lindra smärta eller hälsoproblem.

Vid Twist terapi lägger man t ex arm, höft, ben, fot etc i olika positioner mycket försiktigt beroende på var problemet sitter. Med hjälp av lätta vridningsrörelser kan man snabbt och enkelt harmonisera fysiska störningar och få låsningar att släppa. Behandlingen bygger på en djup förståelse av kroppens naturliga rörelser.

”De som tror att de inte har tid med fysisk aktivitet måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom.”

Om Marianne

Jag har arbetat professionellt med kroppsbehandlingar i mer än 20 år. Jag har haft egen praktik under alla år och arbetat heltid med kroppsbehandlingar. Jag lade dock ned min verksamhet under pandemin och hyr nu istället in mig eftersom jag övergått till att arbeta deltid.

Diplomerade utbildningar:
Jin Shin Do, (akupressur) Justin Pomeroy, 1997
Certifierad Massör, Axelsons.se, 2000
Sittande Energimassage, Axelsons.se, 2000
Reiki, första graden, Usui Shiki Ryoho, 2001
Su Jok, In Yo Östasiatisk Läkekonst, 2002
Twist Therapi, In Yo Östasiatisk Läkekonst, 2003
Friskvårdsterapeut, Sverige Hälsan, 2003
Massageterapeut, Axelsons, 2012
Lotorpsmetoden, (förbättrad andningsteknik) Bergquist Massage & Friskvård, 2013

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Vill du boka tid?

Skicka ett sms till 070-773 43 03 så ringer jag tillbaka.

Frigörning av låst muskulatur med hjälp av Massage, Su Jok och Twist terapi.


Två exempel på fotens kontur före och efter behandling.


Marianne Johansson
LOGOS Friskvårdspraktik
070-773 43 03

Mottagning: lördagar

Vill du boka tid?
Skicka ett sms så ringer jag tillbaka.

Pris: 750 kr/timme
10% vid första besöket