Massagemetoder

Chokladmassage Avslappnande helkroppsmassage med superfrukten kakao som ger ny energi och näring via huden. En lungnande och rogivande behandling som avslutas med varm chokladdryck och en lyxig chokladpralin!

Klassisk massage mjukar upp dina spända muskler, ökar blodcirkulationen och välbefinnandet. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.

Spa-massage Sofias egen unika massage som bland annat aktiverar kroppens lugn-och-ro system.

Taktil massage Massagen aktiverar kroppens lugn och ro-system vilket kan ge smärtlindring, förebygga skador och ge avslappning, återhämtning och vila. Godkänd komplementär friskvård. Originalmetoden Taktipro – medveten beröring.

Kroppsvård

Naturkosmetisk ansiktsbehandling En högteknologisk och mild rengöring med växtbaserade ingredienser. Rengöring, biologisk peeling, vitaliserande ansiktsmask samt ansikts- och skalpmassage och avslutande produkter.

Om Sofia

Sofia är utbildad undersköterska, hälsorådgivare, massör och spa-terapeut. Hon har gått hos flera utbildningsarrangörer och har samlat på sig kunskap och erfarenhet sedan tio år tillbaka.

Hon har jobbat på platser där hon lärt sig olika metoder och tekniker: klassisk, spa, aroma, taktil, ayurvedisk och regndroppsmassage. Och därigenom utvecklat sin egen unika massage som bland annat aktiverar kroppens lugn-och-ro system och som uppskattas av återkommande kunder och nya presentkortskunder från hennes olika samarbetspartners.

Sofia tycker det är viktigt att använda sig av så rena och hållbara varor och tjänster som möjligt och har därför lagt fokus på de alternativ som erhåller och bibehåller det friska hos varje individ och grupp.

Lättast att komma i kontakt med Sofia är
via sms på 0708-91 25 10.

Se mer om Sofia och Kornets hälso spa på studentnyttan.

Sofia

Sofia Knuts Johansson
0708-91 25 10
Sofia_knuts@yahoo.se

Mottagning på
onsdagar & fredagar

Kontant, swish och kortbetalning

Priser:
Massage
30 min 750 Kr
50 min 850 Kr
90 min 1000 Kr

Chokladmassage
75 min 1500 Kr